27.1.21

 

Nyt se on julkista: Kahvila Liisan vetovastuu siirtyy Apuomena ry:lle ja näin ollen aikaresurssimme vapautuvat kokonaisvaltaisesti palvelukonseptimme monipuolistamiseen. Päivän paikallislehdessä (Länsi-Uusimaa) oli hieno kirjoitus kahvilasta, kannattaa lukaista. Alla olevista lehti-kuvista klikkaamalla pääsette "Länskärin" uutiseen.

Kahvila Liisan "emännöinti" oli antoisaa: valloittavia kohtaamisia asiakkaiden kanssa ja tunne siitä kun näki turistin kuuntelevan haltioissaan upean Kotiseututalon ja korttelin historiaa samalla herkkujamme nautiskellen on sanoin kuvaamaton. Kahvila on harvinaisen perinteikäs keskellä Lohjan ydinkeskustaa jylhän Lohjan Pyhän Laurin kirkon vieressä. Voisiko parempaa kahvilapaikkaa toivoa? Kahvilaa lupauduimme ylläpitää alunalkaen vain kesän -20 ajan, mutta mutkien kautta pullia tarjoilimme tammikuun loppuun saakka. Uskomme vahvasti että uudet vetäjät pystyvät jatkamaan sitä kehitystyötä perinteikköin menetelmin, jonka saimme aloittaa. Olemme kiitollisia Kotiseutuyhdistykselle mahdollisuudestamme!

Nyt on aika nostaa Juhlaserviisi toiminta koronaystävällisellä tavalla seuraavalle tasolle. Yhä edelleen meiltä saa toinen toistaan maukkaampia suolaisia ja makeita konditoriatuotteita, catering-palveluita kaikkiin elämänkaaren juhlallisuuksiin sekä tilausruokia. Nämä ovat toimintamme perusta. Tähän rinnalle tuomme elämysruokailuja sekä -tapahtumia omassa juhlasalissamme sekä yhteistyössä lähialueen yhteostyökumppaneidemme kautta. Luonnollisesti jatkamme myös huippusuoittujen teemaboxien tekemistä. Kaikenlaista hullun hienoa ja hauskaa, ennenkaikkea maukasta! Ota somesivumme instassa ja facessa (@juhlaserviisi) seurantaan niin pääset parhaiten mukaan "taajuudellemme".

Pitäkää huolta toisistamme! Kohta jo pystymme kokoontumaan sankoin joukoin <3

Terkuin

Elina ja Eleonoora

 

 

 

 

 

 

22.12.20 Kahvila Liisa joululomalla 21.12-4.1.2021. Avaamme ovet jälleen tiistaina 5.1 klo. 10. Olemme auki myös Loppiaisena.

Juhlaserviisi vetäytyy myös joululevolle 22.12. Palvelemme jälleen ma 4.1.2021 alkaen

KIITÄMME ASIAKKAITAMME JA YHTEISTYÖKUMPPANEITAMME

KULUNEESTA VUODESTA

 

1.12.20 Jouluherkut tilattavissa verkkokaupastamme. Valikoimassa Joulutervehdys-kassi, jossa suussasulavia Serviisin herkkuja paikallisten makujen lisäksi. Myös Joulu-boksi ennakkotilattavissa. Katso lisää verkkokaupastamme

 

 

 

 

 

 

 

 

3.10.

Terveiset Kahvila Liisasta

Meillä Juhlaserviisiläisillä turvallisuus ja vastuullisuus on sydämen asia ja näin ollen myös kahvilassamme työntekijöillä on tästä päivästä alkaen kasvosuojus. Hymyn se valitettavasti peittää, mutta turvallisemman kahvinautinnon se takaa.

Desinfioimme säännöllisen väliajoin pöytäpintoja sekä muita kosketuspintoja.

Huomioithan sinäkin omalta osaltasi turvallisen kahvihetken itsesi lisäksi myös kanssaherkuttelijoiden ja henkilökuntamme suhteen. Käsidesiä on saatavilla heti ulko-oven suussa, käsipesumahdollisuus löytyy eteisen wc-tilassa, jätä turvaväli, ja anna meidän tarjoilla valitsemanne herkut pöytään jotka olette maksaneet kassalla mieluiten korttimaksua hyödyntäen.

Pitopalvelupuolella asiakastilaisuuksissa kuuntelemme tilaajan tahtotilaa suojavarusteidemme ja tarjoilutapojen suhteen.

Kahviloissa ja ravintoloissa käyminen ja palveluista nauttiminen on edelleenkin turvallista kunhan YHDESSÄ toimimme vastuullisesti. Toivon hartaasti että käytätte palveluntarjoajien palveluita mahdollisimman paljon, jotta me pienyrittäjät saamme elinkeinomme jatkossakin. Pidetään huolta toisistamme

25.8

Kesän vilkkain juhlasesonki on käsillä ja sen johdosta emme pysty vastaanottamaan yhtään uusia tilauksia 28.-30.8 ajalle. Myös la 5.9 sekä 7.-10.9 olemme loppuunmyyty. Pahoittelemme ettemme pysty palvelemaan kaikkia mahdollisia asiakkaitamme.

3.5.

Äitienpäivän tuotteet tulee tilata keskiviikkoon 6.5. mennessä!

 

1.4.

Avaamme verkkokaupan! 

30.3.

Kahvila Liisa pysyy suljettuna toistaiseksi koronan vuoksi.

28.3. 

Juhlaserviisin nouto- ja toimitusmyynti toimii normaalisti!

Länsi-Uusimaa 27.1.21 / Hanna Henriksson
Länsi-Uusimaa 27.1.21 / Hanna Henriksson Lohjan Jhlaserviisi Oy & EK Event

© Lohjan Juhlaserviisi oy 

    Länsi-Louhenkatu 31, Lohja

045 639 1129

oiva_logo_edited.png
  • Facebook
  • Instagram

Juhlapalvelut, catering, kokoukset, ruokatoimitukset ja konditoriatuotteet Lohjalta jo 20 vuoden ajan.