Äidille <3

Verona x Juhlaserviisi

Yhdessä Kukkahuone Veronan kanssa toteutettu, huumaavan tuoksuiset sekä suussasulavan maukkaat Sweet & Queen -kokonaisuudet Äitienpäivään ovat nyt tilattavissa verkkokaupoistamme 5.5 asti.

Juhlista Äitiä tai muuta elämäsi naisella taatusti ilahduttavalla lahjalla

Veronan verkkokauppaan https://kukkahuoneverona.ekukka.fi/

Juhlaserviisin verkkokauppaan

https://www.juhlaserviisi.fi/product-page/sweet-queen

9.3.2021

80-paikkainen juhlasalimme on valitettavasti ravintolasulun aikana pois käytöstä. Suosittelemme yksityistilaisuuksien, kuten muistotilaisuuksien pitämistä vain perhepiirissä. Autamme mielellämme tilaisuuksien tarjoiluiden toteutuksessa:

Ravintolarajoituksista huolimatta tilaustoimintamme jatkuu kuitenkin normaaliin tapaan; kauttamme suolaiset ja/tai makeat purtavat sekä ruokatilaukset tarvittaessa myös toimituksen kera koko Länsi-Uudenmaan alueella. 

Ole yhteydessä niin suunnitellaan Teille sopiva kokonaisuus! 

27.1.21

 

Nyt se on julkista: Kahvila Liisan vetovastuu siirtyy Apuomena ry:lle ja näin ollen aikaresurssimme vapautuvat kokonaisvaltaisesti palvelukonseptimme monipuolistamiseen. Päivän paikallislehdessä (Länsi-Uusimaa) oli hieno kirjoitus kahvilasta, kannattaa lukaista. Alla olevista lehti-kuvista klikkaamalla pääsette "Länskärin" uutiseen.

Kahvila Liisan "emännöinti" oli antoisaa: valloittavia kohtaamisia asiakkaiden kanssa ja tunne siitä kun näki turistin kuuntelevan haltioissaan upean Kotiseututalon ja korttelin historiaa samalla herkkujamme nautiskellen on sanoin kuvaamaton. Kahvila on harvinaisen perinteikäs keskellä Lohjan ydinkeskustaa jylhän Lohjan Pyhän Laurin kirkon vieressä. Voisiko parempaa kahvilapaikkaa toivoa? Kahvilaa lupauduimme ylläpitää alunalkaen vain kesän -20 ajan, mutta mutkien kautta pullia tarjoilimme tammikuun loppuun saakka. Uskomme vahvasti että uudet vetäjät pystyvät jatkamaan sitä kehitystyötä perinteikköin menetelmin, jonka saimme aloittaa. Olemme kiitollisia Kotiseutuyhdistykselle mahdollisuudestamme!

Nyt on aika nostaa Juhlaserviisi toiminta koronaystävällisellä tavalla seuraavalle tasolle. Yhä edelleen meiltä saa toinen toistaan maukkaampia suolaisia ja makeita konditoriatuotteita, catering-palveluita kaikkiin elämänkaaren juhlallisuuksiin sekä tilausruokia. Nämä ovat toimintamme perusta. Tähän rinnalle tuomme elämysruokailuja sekä -tapahtumia omassa juhlasalissamme sekä yhteistyössä lähialueen yhteostyökumppaneidemme kautta. Luonnollisesti jatkamme myös huippusuoittujen teemaboxien tekemistä. Kaikenlaista hullun hienoa ja hauskaa, ennenkaikkea maukasta! Ota somesivumme instassa ja facessa (@juhlaserviisi) seurantaan niin pääset parhaiten mukaan "taajuudellemme".

Pitäkää huolta toisistamme! Kohta jo pystymme kokoontumaan sankoin joukoin <3

Terkuin

Elina ja Eleonoora

Länsi-Uusimaa 27.1.21 / Hanna Henriksson
Länsi-Uusimaa 27.1.21 / Hanna Henriksson Lohjan Jhlaserviisi Oy & EK Event
JSteksti_edited_edited.png