top of page

Pyörämatkailijat! Olemme saaneet Pyörämatkailu-tunnuksen.

Tervetuloa pyöräilijä -tunnus on suunniteltu helpottamaan pyöräilijän elämää silloin, kun hän etsii itselleen sopivia palveluita: niitä paikkoja ja palveluja, joihin pyöräilijä tietää aina olevansa tervetullut, ja jotka tarjoavat hieman tavallista paremmat palvelut pyörän satulassa seikkailevalle.

Tulemme lisäämään verkkokauppamme tarjontaamme energiapitoiset pyöräilyeväät.

Siemennäkkileipä, energiapatukka sekä raikas fruitie auttaa taatusti jaksamaan etapillasi.

Toimitilamme on avoinna tilausten mukaisesti, joten ilmoitathan tulostasi ennakkoon niin saat täydennystä vesipulloosi sekä sähköä sähköpyörääsi. 

Alueelliset retkivinkit sekä matkailutärpit jaamme Teille mielellämme ja tarvittaessa lähdemme matkaoppaaksi mukaan yhteistyökumppanimme EK Eventin toimesta.

Lohjalla on paljon nähtävää ja koettavaa, myös pyöräillen!

9.3.2021

80-paikkainen juhlasalimme on valitettavasti ravintolasulun aikana pois käytöstä. Suosittelemme yksityistilaisuuksien, kuten muistotilaisuuksien pitämistä vain perhepiirissä. Autamme mielellämme tilaisuuksien tarjoiluiden toteutuksessa:

Ravintolarajoituksista huolimatta tilaustoimintamme jatkuu kuitenkin normaaliin tapaan; kauttamme suolaiset ja/tai makeat purtavat sekä ruokatilaukset tarvittaessa myös toimituksen kera koko Länsi-Uudenmaan alueella. 

Ole yhteydessä niin suunnitellaan Teille sopiva kokonaisuus! 

welcome_cyclist_logo_2020.png
JSteksti_edited_edited.png
bottom of page