top of page

Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaiset juhlat ammattitaidolla, meiltä luonnistuu tilaisuuksien järjestäminen suuremmallekin määrälle juhlavieraita. 

Mahdollista on juhlia"avaimet käteen"-pakettina jolloin kartoitamme asiakkaan toiveet ja suunnittelemme juhlat ja menut niiden mukaan, hoidamme sovitut järjestelyt alusta loppuun huolehtien kattauksesta, somistuksesta, tarjoiluista sekä loppusiivouksesta. 

Oma tilausravintolamme vanhassa teollisuuskiinteistössä soveltuu monenlaisiin juhliin ja istumapaikkoja saamme järjestettyä 80 henkilölle. Tilassamme on A-oikeudet. Operoimme myös useimmissa lähialueen juhla- ja kokoustiloissa.

Vaihtoehtoisesti voimme valmistaa vain tarjottavat tilaisuuteen, joko kuljetettuina perille asti tai noutopalveluna ravintolastamme.

Ruokamme valmistetaan suurella sydämellä ja ennen kaikkea ammattitaidolla. Käytämme ruoissamme tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita sesongin mukaisesti. Hyödynnämme  lähellä tuotettuja raaka-aineita ja käytämme vain suomalaista lihaa.

Saatavilla tuotteita buffetruokailusta pöytiintarjoiluun ja  juhlapöydän herkuista kokouspäivän purtaviin. Räätälöimme menun aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Muita palveluitamme ovat menusuunnittelu, juhlasuunnittelu, juhlatarjoilu, juhlatilan somistus, kokouspalvelut, kuljetuspalvelut ja astiavuokraus. 

Järjestämme myös erilaisia tapahtumia. Niistä tiedotamme PURE Experiencen kotisivuilla:

https://www.pureexperience.fi/tapahtumat

DSC_0398.jpg
bottom of page